Ohjeita hoitokertomuksiin ja hoitajille. LUE!

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Ohjeita hoitokertomuksiin ja hoitajille. LUE!

Viesti  nica lähetetty Ti Marras 24, 2009 9:38 pm

Hoitokirjan tekeminen
Tänne kirjoitettaville hoitokertomuksille hoitajat tekevät itselleen oman topikin omalla nimellään, mihin liitetään sitten hoitohevosen/hevosten nimet
esim. nica ja Vertti

Siihen topikkiin sitten kirjoitetaan kaikki hoitotarinat kyseisen hevosen kohdalta.

Hoitokirja tehdään Hoitokirja topikin alle. Tässä 'yleisessä' hoitokirjassa on siis kaikkien hoitajien itselleen ja hoidokeilleen tekemät kirjat allekain. Kun haluat luoda itsellesi hoitokirjan, niin klikkaa yläkulmasta NEWTOPIC painiketta.
Sivulla näkyy nyt teksti "Luo uusi aihe".
Kirjoita hoitokirjallesi otsikko.
Sitten kirjoita isompaan laatikkoon vaikka tietoja hoitohevosestasi tai sinusta. Sitten paina lähetä ja olet tehnyt hoitokirjan.
Ensimmäistä viestiä voi muokata, jos olet luonut hoitokirjan rekisteröityneenä.


Kommentit/pisteet/hoitomerkinnät
Mel Serenin hoitajatoiminta muuttuu niin, että hoitotarinoista ei saa enää kommenttia. Hoitajat voivat hoitaa silloin kun kerkeävät ja he voivat itse pitää kirjaa hoitomerkinnöistään. Pisteitä tai kommentteja ei jatkossa anneta.

Tavaroiden ostaminen hoitohevoselle
Hoitohevoselle voi ostaa tavaroita tallikaupastamme Equestrian PRO:sta. Jäseneksi ei tarvitse ilmottautua, koska talli on jo kaupan jäsen. Ilmoitatte vaan ostoksenne ostoskirjaan ja lisäätte ostamanne tavarat hoitokirjaan kuvina tai tekstinä. Muistakaa, että kuvia ei saa suoralinkittää suoraan kaupan sivuilta!
Kuva pitää tallentaa tietokoneelle ja ladata jonnekin muualle ja laittaa osoite sitten tänne foorumille. Toinen mahdollisuus on tallentaa kuva tietokoneelle kaupan sivuilta ja kun kirjoittaa viestiä, niin tuossa ylärivillä on noita painikkeita (harmaita), klikkaa 15. painiketta vasemmalta jossa lukee Hostaa kuva. Sitten hakee selaa...- nappulasta sen tiedoston tietokoneeltaan ja sen jälkeen Lataa. Saat kuvalle osoitteen, jonka voit laittaa foorumille.

Osallistuminen ML:n toimintaan
- Hoitajat voivat osallistua ML:n toimintaan hoitohevosillaan. Mukaan ilmottaudutaan tapahtuman topikkiin muiden osallistujien tavoin.
- Tapahtumista saa aktiisivuuspisteitä (aktiivisuuspisteillä voi kerätä ja saa näin itsestään ja hoitohevosestaan kuvan!)

Palkinnot
Ahkeria hoitajia saatetaan palkita yllätyksin

Hoitamisen iloa!
avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 606
Join date : 04.11.2009

Näytä käyttäjän tiedot http://seren.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa