Info

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Info

Viesti  nica lähetetty Su Helmi 21, 2010 4:10 pm

Mêl Serenissä pyöritetään aktiivisesti erilaista toimintaa esim. kisoja, valmennuksia, vaelluksia ja tapahtumia. Nyt myös ulkopuolisilla ratsukoilla on mahdollisuus osallistua Mêl Serenin toimintaan! Yritämme edistää tarinatoimintaa parhaamme mukaan. Myöskään piirroshevosia ei ole unohdettu!
Kuka tahansa voi siis tulla osallistumaan Mêl Serenin toimintaan.

Valmennuksiin ja muihin tapahtumiin osallistumisesta ratsukot voivat kerätä aktiivisuuspisteitä! Kun ratsukko on kerännyt tietyn määrän aktiivisuuspisteitä Mêl Serenin tapahtumista, heidät palkitaan. Palkintona voi olla esimerkiksi nican piirtämä kuva hevosesta/ratsukosta tai Equestrian PRO:n sponsoroima design tuote halutulla värillä. Aktiivisuus pisteillä voi kerätä itselleen myös etuuksia tapahtumiin osallistumisessa tai niistä voi olla hyötyä itse tapahtumissa!

Aktiivisuuspisteitä voi kerätä seuraavan taulukon mukaisesti:

Tarinavalmennukseen osallistuminen 10p
Tapahtumaan osalistuminen 15p
Valmennuksen pitäminen 20p
Tarinakisaan osallistuminen 5p
Kurssille osallistuminen 35p
Leirille osallistuminen Piirroskuva tai design-tuote
Yksityiset saavat + 2p jokaisesta osallistumisesta (ei kisat)
Yksityisten päiväkirjamerkintä 2p

Tarinavalmennukseen osallistuminen
- Tarinavalmennuksessa osallistujat suorittavat tarinan joko kirjoittamalla tekstin valmennuksesta (tarina, runo..) tai hyväksyn myös piirroksen (piirros valmennuksesta -> omasta hepasta, sarjakuva..)
Pisteet saa 'tilille', vain jos valmennus on suoritettu. Tarinavalmennuksessa on alkuteksti, jonka perusteella tarinat kirjoitetaan. Tarinoista ei saa erilistä kommenttia.

Tapahtumaan osallistuminen
- Myös tapahtumiin voi osallistua tarinalla tai piiroksella. Erilaisia tapahtumia ovat esim. vaellukset ja teemapäivät.
Jos tapahtumaa ei suorita, niin siitä ei saa pisteitä.
- Tapahtumiin yleensä rajattu niukka osallistujamäärä.

Valmennuksen pitäminen
- Mêl Serenin tiloissa voi järjestää myös valmennuksia. Niistä voi tehdä nimi listaan- muotoisia, jolloin valmennettaville kirjoitetaan kommentti. Ne voivat olla myös tarinavalmennuksia, joissa valmentaja kirjoittaa alkutarinan ja muut oman tarinansa sen pohjalta. Tarinavalmennuksessa tarinoihin ei tarvitse vastata. Osalistujat saavat tarinavalmennukseen osallistumisesta aktiivisuuspisteitä.
- Jos haluaa pitää valmennuksen Mêl Serenissä, on sille varattava aika tapahtumakalenterista, jotta päällekkäisiä valmennuksia ei tule. Samalla nica hyväksyy sen, että saat pitää valmennuksen tallilla.
- Valmennuksen saa pitää henkilö, joka on saanut 50 aktiivisuuspistettä Mêl Serenin tapahtumista/valmennuksista/jne
- Jos valmennusta ei hoida loppuun / kirjoita kommentteja --> 1. kerralla miinusta aktiivisuuspisteitä --> 2. kerralla henkilö saa kiellon järjestää valmennuksia ML:ssä

Tarinakisoihin osallistuminen
- Jos osallistuu Mêl Serenissä pidettäviin alaisiin tarinakilpailuihin, siitä saa pistetililleen tietyn määrän pisteitä/osallistuminen. Eli jos osallistut samalla hevosella kahteen luokkaan, niin silloin saat 2 x aktiivisuuspistemäärän.

Kurssille osallistuminen
- Mêl Serenissä järjestetään kursseja silloin tällöin. Kurssit kestävät yleensä muutaman päivän, jolloin tunteja järjestetään n. kolme tai neljä kappaletta. Kurssin suorittamiseen vaaditaan kahdelta tunnilta saatu tarina/kuva. Kursseilta saa enemmän aktiivisuuspisteitä kuin valmennuksista.

Leirille osallistuminen
- Leirejä järjestetään kesäisin ja lomilla. Ne kestävät n. 4 päivää ja tunteja on leirillä 2 x päivässä. Leiriltä vaaditaan 4:n tunnin suorittaminen ja leiriltä saa automaattisesti piirroskuvan tai design-tuotteen.

PISTEMÄÄRÄ JOKA OIKEUTTAA PALKINTOON ON 80p
Kun se on kerätty, niin pistetili nollautuu ja aloitat pisteiden keräyksen uudelleen.

Kun piteitä on kerätty tarpeeksi ja ILMOITAT HALUATKO PIIRROKSEN VAI DESIGN-TUOTTEEN (huom! en siis aloita yhtäkään kuvaa ilman, että pisteitä kerännyt henkilö ottaa yhteyttä ja ilmoittaa pisteensä olevan täynnä kuvaa varten), nica ottaa kynän kätöseensä ja rupeaa luonnostelemaan kuvaa. Piirroskuvalle ei valitettavasti voi antaa mitään ohjeita, vaan kuva valmistuu hevosen ja ratsastajan pienen esittelyn pohjalta. Se saattaa olla lyijykynätyö, puuväreillä väritetty, tietokonetyö, linet.. mahdollisuuksia on. Lisäksi aina kuva ei ole koko hevosesta, vaan se saattaa olla pääkuva tai jostain erikoisesta kulmasta kuvattuna. Ratsastaja ei ole aina mukana kuvassa, eikä kakissa kuvissa välttämättä ole taustaa.
Jos kuitenkin joku kerää enemmän kuin 1 kuvan, niin samanlaisia ei tule
Design-pakettiin/tuotteeseen saa antaa tarkempia ohjeita, jotta siitä saadaan juuri sinun hevosellesi sopiva.


Viimeinen muokkaaja, nica pvm Ti Maalis 15, 2011 4:42 pm, muokattu 11 kertaa
avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 606
Join date : 04.11.2009

Näytä käyttäjän tiedot http://seren.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa