Yksärikirje 03/10

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas

Yksärikirje 03/10

Viesti  nica lähetetty Pe Helmi 26, 2010 9:14 pm

Kevätterveisiä Mêl Serenistä!

Nyt on pitkästä aikaa yksityiskirjeen vuoro. Näitä on ollut vähän harvassa, mutta talvella kaikki onkin hieman hitaampaa. ML:kin on viettänyt jonkunlaista talvihorrosta jonkin aikaa, mutta näin kevään tullen yritän saada tallin taas takaisin raiteilleen.

Ensimmäisenä haluaisin saada ML:n yksityisiltä vahvistuksen siitä, että jäättekö vielä Mêl Sereniin hevosinenne. Pelkkä lyhyt ilmoitus asiasta riittää. Ilmoitusaikaa on kuukausi tämän kirjeen saapumispäivästä, sitten ikäväkyllä hevoset poistuvat yksärilistalta, jos tallissa jatkamisesta ei ole ilmoitettu.

Toisena asiana kertoilen hieman ML:n tapahtumista ja tallille tulevista muutoksista.
Yritän nyt VRL:n taukoilun aikana edistää valmennustoimintaa ja tarinatoimintaa, joten foorumilta löytyy uusi tuntikalenteri. Tunteja on maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin järjestetään valmennuksia. Kaikki yksityiset ovat tervetulleita mukaan. Tunnit suoritetaan kirjoittamalla teksti tunnista, piirtämällä, runoilemalla.. ihan mitä vain sattuu keksimään. Jos on nähnyt vaivaa tunnin eteen, niin annan tunnista kommentin. Jos ei kerkeä/jaksa suorittaa tuntia edellämainituilla tavoilla, voi käydä raapustamassa että kävi tunnilla. Tällöin en kuitenkaan anna kommenttia tunnista, mutta se on kuitenkin suoritettu. Aikaa tunnin suorittamiseen on aina viikko -> seuraavaan tuntiin/valmennukseen asti.
NYT on hyvä mahdollisuus ottaa itseään niskasta kiinni ja rueta kirjoittamaan, samalla saa hevosen päiväkirjaankin vähän täytettä, tai vaihtoehtoisesti kuvagalleriaan

Lisäksi ML:ssä on 19.03.10 PKK näyttelyt, joissa on poniluokissa on vielä tilaa. Kun saadaan nämä alta, niin järjestän uudet näyttelyt. Tarinakisojakin on tulossa esteissä ja koulussa, niistä tulee ilmoituksia foorumille.

Hiihtoestekisat järjestetään myös ja ajankohtana on maaliskuun loppupuoli. Kutsu ilmestynee foorumille lähipäivinä.

- nica

Paikkansa varmistaneet:

Mellu & Domino
Solina & Veijo
Akeya & Kolmikko
Meg & Dolo
Mari H & Kaksikko
avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 606
Join date : 04.11.2009

Näytä käyttäjän tiedot http://seren.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa