Kevätpäivä

Siirry alas

Kevätpäivä

Viesti  nica lähetetty Ti Huhti 27, 2010 8:50 pm

Tänään oli tarkoituksena ottaa Tuittu ihan tehokäsittelyyn. Luojan kiitos nakkasin sille loimen viskatessani sen aamulla ulos tarhaan, sillä siellähän se neiti seisoskeli keskellä kuralammikkoa, kun menin sitä hakemaan. No onneksi jalat oli nopeasti pesaistu.

Neiti oli muuten ihan fiksulla tuulella. Harjatessa piti vähän kutista ja kyyristellä, mutta muuten ei ongelmia. Jalkojen kanssa meillä on aina ongelmia, kuten nytkin. Tuittu ei vain millään tajua, että ei se harjaaminen sitä tarkoita että komennetaan polvilleen. Mikäs siinä jos tamma haluaa leikkiä sirkushevosta. Hetken minä sitäkin pelleilyä katselin, mutta sitten kyllä komensin jo seisomaan aloillaan, että saadaan jalat harjattua.
Laitoin suojat etusiin ja takasiin, sekä bootsit eteen ihan vain hokkien takia. Sittenpä vielä suitset päähän ja poni liinaan.

Juoksuttelin Tuittua ensin liinassa uudessa maneesissa! Hyvästi rapakelien ratsastusurakat.
Kun tamma rupesi kuuntelemaan ja kulki nätisti, rauhallisessa temmossa kiitin sitä ja päästin sen irti. Silloin lähti rodeot ja Tuittu maneesin toiseen päähän ihmettelemään uutta isoa hallia. Puolisentuntia tamma ihmetteli ympäriinsä ja juoksenteli päättömästi, mutta sen jälkeen neiti oli jo valmis tulemaan takaisin minun luokseni ruuan toivossa. Rapsutin nuorikkoani ja vein sen talliin.

avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 606
Join date : 04.11.2009

Näytä käyttäjän tiedot http://seren.foorumini.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa